FIGHTSMILE

HAKUNA MATATA

VALBORG.

Kategori:

Idag är det Valborg och jag ska rida, hade tänkt va med kompisar men jag är borta så mycket från ridningen ändå och så red jag nt förra veckan och jag saknar mina ponnysar!
Imorgon är det ledigt och jag och mamma ska till hennes kompis Carro och hennes familj och hälsa på för dom har fått en dotter ♥


PEOPLE.

Kategori:

Stör mig verkligen på folk som tror dom vet exakt allt om barnreumatism.. dom vet inget, visst okej dom vet att man har ont hela tiden men gå fan inte och sprid rykten att man fejkar sin smärta. Mitt liv är som alla andras bara att jag kanske inte orkar lika mycket. Innan jag fick barnreumatism va jag precis som du, du och du.. döm ingen!! Det är inte bara att det gör ont hela tiden som vissa tror är en big deal.. det är mycket mer än så.. psykiskt!! Jag hatar sprutor mest av allt i världen och har alltid gjort, tänk er då att ta en spruta i benet en gång i veckan och man har sån ångest inför helgen eftersom då vet man vad som kommer ske.. jag gråter nästan varje dag och ställer samma fråga till mig själv "varför fick just jag reumatism" ingen vet det svaret. Vissa tror jag skolkar också eftersom jag är borta så mycket... man är borta mycket och jag har aldrig skolkat i mitt liv! Det är läkarbesök nästan varje vecka och så är det.. jag är borta så mycket från skolan så jag längtar tills jag kommer tillbaka, vissa tycker jag är störd men då kan dom ju vara på sjukhuset lika mycket som jag så får vi se hur mycket dom längtarvtill skolan sen.
Så sluta och sprida rykten och tro att man får mer "uppmärksamhet" för man är sjuk.. det får man inte.
Och för det sista stör jag mig på folk som går och skryter om att dom har så "himla" ont just där eller där som om det e typ coolt att ha det eller ? Visst dom kanske har ont men folk som skojjar om sånt det gillar jag inte, det är inget jävla skämt, det sårar... så nu vet ni hur sanningen är i min värld!
Det är just därför det är så skönt att jag har träffat en sån person som Olivia.. vi förstår varandra eftersom vi har det lika, tur att jag har henne och fler personer som förstår hur det är men Olivia som betyder mest!!



NÄR MAN VAKNAR FÖR ATT MAN HAR ONT.

Kategori:

Börjar halv 10 idag men vaknade nu för jag har ont..
Idag ska jag till skolan iallafall, får se hur det blir under dagen men jag tror jag ändå kan gå hela dagen. Ja, jag får väll börja gå upp och fixa mig då.




SVAR PÅ KOMMENTAR.

Kategori: Svar på kommentar

 Filippa Om: INFO.                                          
                                                  
Gud vilken söt häst! Är den din ? Kan man få se fler bilder av den här söta hästen och på Kalle också ? Kraaaaaaaam (bästa bloggen)
 
Svar: Nej det är inte min häst men jag rider på den och så. Ja det är klart! Ska till stallet idag och ta kort på både Kalle och Bellis. Tack kram!
 
Tilda Om: INTERVJUN.                                            
                                                    
Hej! Beundrar dig verkligen.. du är så himla stark, du lever som en helt vanlig människa även fast du har ont hela tiden! Jag tycker det är så coolt, att du just "kämpar med ett leende på läpparna"! VÄRLDENS BÄSTA BLOGG !!!
 
Svar: Hej! Åh tack, vad glad jag blir! Det blir ju att man lever som en vanlig människa för man vill inte verka annorlunda på något sätt. Tack så mycket!!!
 
Camilla Om: INTERVJUN.
 
Superfina armband från världens bästa stiftelse MinStoraDag. Jag har ett likadant. Kram!
 
Svar: Ja, visst är dom fina. Jaha vad kul! KRAM
 
 
 
 
 
 

INTERVJUN.

Kategori:

Jag & Olivia möttes utanför Min Stora Dags kontor för vi skulle bli intervjuade till en tidning. Reportern frågade massa frågor och så berättade vi om oss m.m och sen gick vi ut och då tog reportern kort på oss när vi gick ner för gatan och sen gick vi ner till vattnet och blev fotade, liiite pinsamt va det flr alla kollade men det vary skit bra bilder !!
Sen fick vi armband där det är Min Stora Dags symbol på, en stjärna som ler och jag och olivia valde svart och vi tog två till våra mammor oxå men dom va vita (jag har "lånat" mammas vita) kommer bild på dom sen...
Sen drog vi t Kohphangang och åt (kommer bild på det med)
Sen drig vi till en skoaffär och gick till Bik Bok och där köpte jag ett linne och sen gick vi t stadium och sen stängde alla butiker så då drig vi till Espresso House och jag och Olivia tog Mocka Latte m grädde, shit vad gott det va, behövde verkligen den !!
Det var en grym dag.. har alltid kul med Olivia !! Vi börjar prata om allt direkt, hon e den som jag går till om jag behöver stöd för hon förstår ju hur man har det det e det som känns bäst!! Att man har någon som vet hur man har det för det vet ju inte ens vanliga kompisar för dom känner ju inte den smärtan vi känner..















INFO.

Kategori:

Har varit på sjukhuset idag.
Min läkare sa att jag kan ha nått som heter SLE som är en binvävssjukdom och den kan sätta sig på njurar, lungor m.m men det är inte säkert för jag har 3 kriterier av 4.
Jag ska prova med plakenil igen och om jag får fom där utslagen igen så får jag Mabthera och det är dropp men då måste man vara ren av mediciner i kroppen alltså att det inte finns kvar någon medicin.
Jag tog blodprov och fick en egen tensapparat.
Imorgon drar jag och olivia in på intervju som vi skulle tagit i Jukkasjärvi men reportern va nt där så vi tar det hemma istället.
Här är Bellis förresten ni har ju inte sett henne än men va i stallet idag efter sjukhuset för att rensa tankarna lite.



KÄMPA MED LEENDE PÅ LÄPPARNA.

Kategori:

Jag är skit förskyld, hostar, kliar i ögonen och svider och det svider i näsan och gör lite ont i öronen..
Vill inte va sjuk!!
Har kemi-prov på torsdag så får plugga så mkt jag orkar...


SÖNDAG.

Kategori:

Min dag idag har bara vart en film-dag.. vet, det har var skit fint väder men har inte orkat för jag hostar lika mycket som jag gjorde i höstas när jag hostade i en månad...
På fredag ska jag till sjukhuset och checka hur det blir med mina mediciner.



FÖRE & EFTER.

Kategori:



BETTSKENA.

Kategori:

Idag har jag vart och fixat avtryck t nya bettskenan och vart på sjukhuset som jag ska va nästa fredag.
Guuud längtar tills imr !!! ljusa slingor here i come ! :D





VARMVATTENBAD.

Kategori:

Ikväll har jag badat på sjukhuset. Skönt att få mjuka upp lederna och värma sig efter en heldag i skogen med regnet med klassen..
Imorgon går jag i te till skolan för jag ska få ny bettskena som e vit istället för rosa och så ska jag till läkaren och undersökas. Sen på lördag ska jag slinga blonda slingor så det kommer en före och efter bild här sen :)

HEJ.

Kategori:

Blogg.se har inte funkat i helgen så det är därför jag inte har bloggat.
Tänkte berätta om min helg i Jukkasjärvi och ni får se massa bilder.
Första dagen möttes vi på t-centralen och åkte nattåget till Kiruna och det tog 18 timmar sen när vi var framme nästa sag tog vi bussen till Jukkasjärvi. När vi var framme skulle vi bo i ett svart hus som var ett dagis för 5 barn tror jag och vi packade upp och sen stack vi direkt till ishotellet. Sen nästa dag åkte vi på skotersafari och min vagn sjöng massa sånger hela vägen dit och när vi va framme där så pimplade vi och pratade och hade mysigt. Senare på dagen gick vi till samiland och klappade och matade renar. Nästa dag åkte vi hundspann och sen åkte vi buss till flyget och åkte hem. Jag är rädd för att flyga så jag höll hand med en kille och Olivia och Jossankossan.





































SNART ÅKA.

Kategori:

Snart ska jag åka med syster ♥
2 DAGAR KVAR !!!!!!!

Var ju hemma idag och nu mår jag bättre, har fortfarande ont men det har jag ju alltid i alla leder så sånt e livet känner jag. Ska gå imr iallafall och på torsdag och sen på torsdag kväll åker vi ♥

VIRUS.

Kategori:

Har inte halsfluss som tur var men har virus i lymfkörtlarna. Blir hemma imorgon också.
Just nu lever jag på te och halstabletter.

Godnatt ♡

HOME SWEET HOME.

Kategori:

Hemma nu. Tagit blodprov och massa grejer. Nu ska jag bara ta det lugnt, har skit ont i halsen.. sätta på en film och sova lite kanske.
Vi kanske hörs senare när jag fått bekräftat att jag har halsfluss.

SJUKHUSETS STAMGÄST.

Kategori:

Sjukhuset igen då, e här för min ena lymfkörtel har svullnat upp och kan möjligtvis ha halsfluss igen...
Sitter i väntrummet nu och ska ta prover och kolla om det är halsfluss elr nått annat. Hoppas jag bara blir frisk till Jukkasjärvi men det tror jag ♥

LOVET E SLUT.

Kategori:

Sista dagen på lovet...
Men har grejjer att se fram emot iaf ♥
På torsdag kväll ska jag och Olivia åka och kommer därför vara ledig på fredag :) ♥

MIN VECKA.

Kategori:

Onsdag: Va med Emelie och sen dra till stallet och rida Bellis ❤
Torsdag: Va med Cassie och sova his henne till fredag ❤
Fredag: Åka t pappa och va där tills söndag.



Vill ha sommar nuuu !! ❤❤



TENS.

Kategori:

Provat tens på sjukhuset idag (elektriska plattor man sätter på ryggen) och det var skit skönt!! Så jag har fått hem det men får prova den i en månad till och om det funkar ska jag få en egen :) ❤

Nu ska jag byta om till hoppningen på Kalle och sen ska jag äta och sen hämta upp Emelie ❤❤

1 APRIL.

Kategori:

10 dagar kvar tills jag ska t vinterland med bästa.
Så då måste man börja packa lite :)