FIGHTSMILE

HAKUNA MATATA

HEMMA.

Kategori:

Äntligen hemma!!
Nu ska jag berätta hur det va idag...
Först när jag kom dit skulle dom sätta in en infart som man får sömnmedel och andra mediciner i men det gick inte för den ville inte så då provade dom igen men det gick inte och sen en tredje men det funkade inte för min blodåder sprack så har blåmärken där dom stack in nålen nu. Sen sa dom att jag skulle få somna in med lust och syrgas och det var obehagligt... man hör pipen och att dom blir svagare och svagare och det luktar starkt. Jag började gråta innan också när en läkare som heter Stefan kom för det blev för mycket för jag är nålrädd och allt så jag kunde inte hålla in gråten längre, va nära på att börja gråta innan men höll mig tills det inte gick nå mer. Han ritade på alla ställen jag skulle sprutas på. Sen när jag vaknade hade jag en infart i handen och lite ont och mådde piss illa för jag hade fått jätte mycket morfin men inget dropp. Sen spydde jag och fick vänta och vänta och sen komma till en avdelning som heter Q 62 och där låg jag i ca 3 timmar tills jag blev bättre, skulle fått sovit där om jag ville men jag ville bara hem. Jag fick mat och dropp och alvedon och sov lite. Sen tog deoppen slut och då spydde jag igen men jag gav inte upp för jag ville hem så vi åkte hem ändå!
Jobbigaste dagen på länge idag!! Ringde och pratade med Olivia när jag låg på Q 62, då blir man alltid glad!



Där här är mitt vänstra armveck som är sönder som det inte kan tas några mer prover i...

INLAGD PÅ SJUKHUSET.

Kategori:

Om jag nt blir bättre måste jag sova kvar..



LEDINJEKTIONER.

Kategori:

Vart några komplikationer imorse så det föll några tårar ner för kinden..
Bloggar mer om det ikväll eller imorgon.




Fick reda på av Olivia att våran tidning har kommit som vi blev intervjuade i :)

FRIIDROTTSDAG.

Kategori:

Benen darrar fortfarande... men kul var det! Jag har inte sprungit på jag vet nt hur länge och jag trodde nt att jag skulle klara allt men jag var med i allt men avbröt i 800 m efter 600 m men jag är stolt ändå. Gud vad kul det va att springa 80 meter, bara maxamaxa hela vägen! Benen skakade innan men jag testade och köra och då vann jag över en kille och då vart jag skit glad, jag kände nt av benen jag va bara lycklig att jag klarat det och jag va en av dom snabbaste tjejerna i min klass så jag fick vara med på stafetten som jag va med på alla år innan jag fick reumatism så var skit glad att jag kunde springa som förut, nu tackar jag att det finns så bra mediciner ändå fast dom är skit ibland! Min klass vann stafetten också. Allt som jag tävlat i i friidrott var jag lika bra på som nu och det känns skit skönt att veta det!!
Men nu efter allt... känner man i benen och överallt hur mkt man tog ut sig idag men det var ju så kul. Jag hade ont hela tiden när jag sprang och allt men jag tänkte inte så mkt på det, jag bara sprang och såg mig vinna över mållinjen, vinnarskalle!

S☀L.

Kategori:










👌❤☀

IGÅR & IDAG.

Kategori:

Igår tog jag sista gardasilsprutan, tog den mycket senare än alla andra för jag fick inte först. På morgonen tog jag Enbrel så det blev 2 sprutor den dagen. Sen när jag va hos skolsyster bytte hon mity bandage på handen, har fortfarande skit ont.. och jag fick med mig en linda över helgen och så. Jag åkte t pappa.
Idag, ja jag har nyss vaknat, kan inte sova ut på helgerna men på vardagarna vill jag inte alls upp ur sängen. Jag vet inte vad jag ska göra idag faktiskt.

NU HÄNGER DEN DÄR.

Kategori:

Nu hänger den där med HOPE tavlan.



TACK.

Kategori:

Tack så jättemycket Erika!


Every day may not be good but there is something good in every day.

Nu ska den hänga över min säng! ❤

ENGELSKA-PROV.

Kategori:

Hade prov imorse och det gick oväntat bra faktiskt.
Skolsyster var inte där på hela dan så jag får helt enkelt vänta tills imorgon... det känns lite bättre i handen men fortfarande som om jag vrider och klämmer den om och om igen...
Imorgon får jag reda på mity Kemi-prov och idag fick jag veta mitt matte-prov.. gillar nt matte men jag var nöjd iallafall, gjorde så gott jag kunde!!




INTE LÅNGT KVAR TILL MARBELLA NU !! 😃😃😃❤

OTURSDAG 21/5-13

Kategori:

Ja, dagen började med att man fick tuggummi i håret och fick inte bort det så jag och Cassie gick tillbaka till lektionen för att hämta en sax men sen såg jag hur högt upp tuggummit var i håret så jag ville inte klippa och sen när vi skulle gå tillbaka och lämna saxen... gissa vad som händer då !? Jo, jag släpper inte dörrhandtaget utan jag håller kvar och vrider handen runt och kan inte släppa för det gör så ont och då stängs dörren på handen och det gjorde så j*vla ont och det gör fortfarande lika ont... gick till skolsyster med Cassie och hon lindade handen och ska till henne imr igen om det gör lika ont som hela dagen idag. Sen ska jag inte rida ikväll heller så den här dagen suger just nu, ska nt rida imr heller och det kanske är min otursdag imorgon om det kanske är nått allvarligt med handen..


MITT LIV I 5 BILDER.

Kategori:



Idag gick jag hem efter 2 lektioner för jag inte mådde så bra. Jag kände det redan imorse men försökte att gå och det gick 2 lektioner men sen tog det stopp. Reumatismen spökar igen.. har fått en tid bokad för ledinjektioner så att jag känner mig i fight-form inför Marbella. Jag har haft fullt upp hela helgen så har inte haft tid att blogga. Bella tävlade igår och det slutade med en 4:e plats individuellt och en 2:a plats med hela laget.

LÄNGESEN.

Kategori:

Skit dålig uppdatering, tro mig jag vet men har haft så mycket annat. Idag eftet skolan drog jag t sjukhuset.
Nu på kvällen mötte jag Bella i stallet och sen drog vi hem t henne och sen drog vi till "camping" pch träffade Quinton, Johanna, Filippa, Emma och några till och snackade.
Imorgon blir det stallet kl. 11 och fixa inför tävlingen på söndag.

BÅTEN.

Kategori:

Sittet här i båten och chillar lite smått. Vi får se om vi ska åka nånstans för det e nått fel på motorn men vi ska testa den snart. Imorse åt vi frukost på Scandic oxå för städerskan skulle städa på morgonen.

BETTFYSIOLOGEN.

Kategori:

Alarmet står på 06.00... kommer aldrig orka upp men måste för jag ska hämta min bettskena och kolla hur den sitter. Det som är bra också är att min bettfysiolog e så lugn så man blir lugn själv så man behöver inte stressa utan tar den tid man behöver.
Nu MÅSTE jag verkligen sova !!
Men vi hörs imorgon ♥





SJUK,IGEN.

Kategori: Sjuk

Vart magsjuk hela helgen och sen går man t skolan på måndag och vad tror ni händer? Jo, man blir sjuk igen,det är inte alls kul !!  Hoppas jag blir frisk snart bara.
 
Det är ju så fint väder idag också och det skulle ju typ bli varmaste dagen och så ligger jag inne och fryser.. medans alla andra går i shorts och linne lixom.
 
 

MAGSJUK.

Kategori:

Hör bara av mig en snabbis för jag tror inte jag kommer göra det i helgen..
E magsjuk och såhär sjuk som jag e nu har jag inte varit förut :'(

1 MAJ.

Kategori:

Tänkte berätta lite om igår, jag red ju somsagt och Kalle har flyttat till en box istället flr spilta för han hade smitit och betäckt en häst som heter Emma så han får stå i box nu.
Vi hade vikarie på hoppningen och det gick bra och så.

Idag ska jag ju till Carro och hennes familj och hälsa på.

Imorgon har jag kemi-prov... och på fredag matte-prov...