FIGHTSMILE

HAKUNA MATATA

SJUKHUSET IGÅR.

Kategori:

Sjukgymnasten kollade på mig var jag hade ont. Det stämde bra med vad jag sa, jag har inflammationer i lederna. Jag ska nog sprutas.
Vi pratade om att byta mediciner, ta bort sprutan. Eftersom den inte funkar så bra eller bra och bra, den tar bort svullnad och så men jag har ju fortfarande inflammationer. Ska kke byta till dropp. Att jag åker in till sjukhuset på nån fredag en gång i månaden och får dropp. Men eftersom jag går i 7an så kommer jag missa ganska mkt men då sa jag att lärarna kan informera mig med vad jag ska göra och så. Jag e borta hela dagen då. En gång i månaden. Det tar 5 timmar... men det är det värt.
Nu ska jag äta upp min lilla apelsin i skolan :D

PÅVÄG.

Kategori:

Påväg till sjukhuset nu.
Ska till sjukgymnasten och så.

Bloggar snart igen ;)

IDAG & IMORGON.

Kategori:

Idag har det vart helt okej.
Mått lite smått illa nu på kvällen men det blir bättre.

Imorgon ska jag till sjukgymnasten. Ska kolla om jag ska sövas eller ta lustgas. Behöver sprutas i 23 leder har jag fått det till så det kke blir en sövning iaf. Då blir det på en fredag men då måste jag vara borta från skolan men det är det värt såklart !
På onsdag har jag gått 3 veckor i sträck i skolan :D Snart rekord !!!

Bloggar mer imr hos sjukgymnasten eller i skolan :)

SCHEMA FÖR VECKAN.

Kategori:

MITT LIV INNAN JAG FICK REUMATISM.

Kategori:

Ja, innan jag fick min diagnos så levde jag ett helt normalt liv. Jag spelade fotboll (började när jag var 6år) och körde friidrott. I friidrott tävlade jag i längdhopp, kula, 60m och 80m. Första gången jag tävlade i kula vann jag :D Kom nästan alldid 3a i längdhopp och 60m och 2a i 80m. Kom ju på andra platser också men ofta kunde det se ut sådär. Fotbollen då ? Jo, jag började när jag var 6år, nästan alla i min klass var med i laget och vi åkte på läger och hade skit kul ! Vi vann och förlorade, jag är jätte dålig förlorare. Man fick sina smällar och stämplar och allt. Jag spelade oftast på "topp" men för 2år sen började jag som "mittmitt", det var för jag orkade springa upp när bollen var uppe och ner när den var nere. Det var skit jobbigt att vara mittmitt men det var kul också såklart. Varför slutade jag ? Ja, det är frågan, varför slutade jag ? Jag slutade först med friidrotten för jag kände att jag ville satsa på något annat. Sen slutade jag med fotbollen för att det vart för mycket träningar och läxor i skolan och massor med läkarbesök hos Reumatologen. Ridningen kommer jag aldrig lämna, inte som det ser ut nu iaf ! Jag saknar fotbollen ngt enormt men jag hinner inte och kan inte spela. Jag slapp allt ! Alla mediciner, sprutor, tabletter... Alla läkarbesök... ALLT ! Jag kunde göra vad jag ville, det jag brann för, nu kan jag bara en sak, rida.

LÖRDAG.

Kategori:

Vet att jag inte bloggat på jätte länge... har haft jätte mkt i skolan och skolan kommer ju först av allt men försöker blogga så fort jag har tid.

Idag åkte jag och mamma till Hööks och hittade ett par nya ridbyxor så vi köpte dom :D

Bloggar mer imr !


SOMMAR.

Kategori:

Vill ha sommar nuuuuu...















FREDAG.

Kategori:

:) :) :)
Äntligen e det fredag !
Har gått i skolan i en och en halv vecka och det var längesen jag gjorde det.
Idag ska jag till pappa. Men bloggar när jag e där och imorgon får ni se vad vi ska göra ;)

VAKTMÄSRARE.

Kategori:

Praoar hos vaktmästaren med Cassie just nu och vi bär massa lådor och skit. Det e inte direkt det jag vill jobba med i framtiden men men. Ska vara det med Aysel på måndag oxå ;)
Kommer nog känna av smärtan ikväll och hela dan imr !

SKRIDSKOR.

Kategori:

Nu sitter jag här helt ensam i korridoren och pluggar.
Alla andra har gått till ishallen för att åka skridskor.
Mina fötter är svullna så jag kan inte ha skridskor på mig.
Men nu ska jag läsa på kemi vi har tills imr och jag kan typ inte ett skit.




OM VECKAN.

Kategori:

Skev värsta långa inlägget för några dar sen och det försvinner så jag har inte orkat blogga. Men nu tänkte jag skriva det inlägget igen!

Jag var ju hos doktorn för mina penicillinutslag och jag fick tabletter för det och hydrokortison salva men med den salvan blev det bara värre tyckte jag så jag kör med aloe vera morgon och kväll istället och nu är dom så klart som borta.

Den 29/1 ska jag åka till min sjukgymnast och så ska vi se vart jag behöver få injektioner.

Jag var hos optikern i veckan också och min syn har förändrats...igen...
Först när jag fick glasögon/linser hade jag -1.00 & -1.75 sen blev det -1.00 & 2.00 och nu är det -1.25 & -2.25!
Vänster e först och sen höger ;)
Jag har fått mina glasögon fixade och jag ser bättre i dom än med linserna men jag har bara glasögonen på kvällarna ibland.

DOKTORN.

Kategori:

Idag ska jag till doktorn... och kolla mina penicillin utslag.
Får se hur det blir med det.

Ikväll ska jag nog rida om jag orkar.
Hoppning på Kalle :D ❤

Jag har jätte ont i halsen oxå så får se om jag orkar träffa Cassie.



BESTÄMT MIG.

Kategori:

Ska testa på lustgas istället för att sövas.
När man ska sövas måste man behöva ganska många ställen där man har ont. Och jag har ont i knäna, fotlederna och handlederna så ska nog prova på lustgas. Har tvekat lite förut men Olivia peppar mig som tusan :D
Får se när jag ska göra det bara ;)

HAKUNA MATATA.

Kategori:

INGA BEKYMMER.

Idag mår jag lite bättre :D
Men jag e fortfarande inte helt hundra.