FIGHTSMILE

HAKUNA MATATA

LATTE.

Kategori:

GODNATT.

Kategori:

Ska se på film med Cassie nu och äter popcorn och äter mörkchoklad men hörs imr och jag längtar tills jag får en Iphon för då kan jag blogga dygnet runt och då får ni veta vad jag gör på dagarna i skolan eller efter eller i stallet men ni fattar!

SOVA HOS CASSIE.

Kategori:

Ska somsagt sova hos Cassie tonight men bloggar mer sen!

MOBILBLOGGAR.

Kategori:

Hej!
Bloggar från Cassies iphone och vi ska snart äta kebab,tjockis mat men ändå!!!

STALLET.

Kategori:

Tja, ska snart dra till stallet och sköta Kalle och sen rida:)
Lyssnar just nu på musik och bloggar;)
Ett kort inlägg men så fick det bli.
 
 
 

HOPPA.

Kategori:

Hej, ikväll ska jag rida i hoppgruppen och vi kmr nog inte hoppa så mkt men lite grann eftersom dom har kommit hem från betet men det får vi se.
Idag har jag köpt ridstövlar också som jag ska rida i idag så vi får se om dom är okej:)
Tror att jag inte kmr blogga något mer idag för jag kmr hem klockan 10 ikväll så då orkar jag inte men imorgon bloggar jag för då är det dressyr.
 
 
 
 

HEMMA.

Kategori:

Heej, är hemma nu och har nyss tagit min spruta i benet och det gick bra:)
Är inne på FB och ska äta nu...
Som ni ser så är bloggen fixad men den är inte klar än för vi hade tänkt att göra en header idag också men blogg.se funkade inte så hon ska göra det när hon kmr till Stockholm nästa helg och då ska ju vi på grönan så då blir det fixat ska ni se♥
Imorgon börjar ridningen och det är hoppgruppen som börjar och sen på onsdag är det dressyrgruppen så får ta och tagga!
 

TÄVLING.

Kategori:

Hej!
 
Igår var jag i stallet hela dan och hjälpte Bella med att fixa inför tävlingen som var idag och det gick bra för henne för att vara hennes första tävling på hennes nya häst Danish Dream "Diddi":D
 
 
Imorgon ska jag också vara i stallet ett tag och sen så ska Bella fixa min blogg:)
 
Bloggar mer imorgon!

IDAG.

Kategori:

Hej, har nyss kommit hem från stan med Olivia:)
Vi har shoppat lite och fikat och så med våra mammor.
Vi blev också erbjudna att vara hårmodeller till Schwarzkopf på modeveckan i Sthlm så vi ska kke va med och då ska vi färga håret och typ styla det;) Så det ska bli kul...om vi ens kommer med men om jag får mejlet så hör jag av mig!
 
Imorgon ska jag till Surahammar för Bella ska ju tävla på hennes häst så jag ska ta kort med system och hjälpa henne imr inför tävlingen på lördag men kommer blogga varje dag under helgen för jag tar med mig datorn för Bella ska hjälpa mig med att fixa bloggen på söndag så den blir fixad då för nu ser den förjävlig ut men det ska det bli ändring på:D

OM MITT LIV.

Kategori:

Hej!
 
Jag bloggar om mitt liv med min sköthäst Karlik "Kalle" och om mitt liv med BarnReumatism.
Jag fick diagnosen den 6/2 så jag har inte haft det så länge men vet redan allt om sjukdomen.
Nu ska jag berätta hur allt började.

För ca 3år sedan så fick jag ont i min höft och läkarna sa att det var SnappingHipp och det är en överrörlig höft där senan hoppar över höftkulan och det smäller. Sen fick jag ont i mina knän och läkarna sa att det var Schlatter så jag skaffade knäskydd. Jag fick ont i hälarna och skaffade hälinlägg i skorna. Jag fick dåligt imunförsvar och var ofta jätte sjuk så jag var hemma från skolan mycket. Jag fick mer och mer ont men visste inte vad det berodde på så vi tog prover på prover och det slutade med diagnosen BarnReumatism.
Under dessa år spelade jag fotboll, gick på friidrott och ridning men slutade med friidrotten och höll på ett tag med fotbollen och ridningen men när jag fick diagnosen så slutade jag på fotbollen också men ridningen kommer jag aldrig släppa taget om för det finn inne i mitt hjärta.
Det där var en lång historia som jag gjorde kort.

Just nu tar/äter jag mediciner som heter Metotrexate som jag äter och tar en spruta som heter Enbrel i benet 1 gång i veckan.

Om ni undrar något mer kan ni bara fråga mig!